Termék kategória

CREATOR (KÍNA) TECH CO., LTD.


Tengerentúli értékesítési osztály.


Kapcsolattartó: Ms.Yiko lej


Tel: + 86-755-26710992


Fax: + 86-755-26710105


Mobil: +8613798299145 (24)


E-mail:Sales@China-Creator.com


Office-Add.:6 / F, blokk C3, Nanshan iPark,No.1001 Xueyuan Road, Nanshan District, Shenzhen, Guangdong tartomány, Kína 518072


Gyári másik: 5/F, 8. épület, Zhongyuntai Technology Park, 1 Tangtou Road, közösségi Tangtou, Shiyan Street, Baoan District, Shenzhen, Kína

Haza > Kiállítás > Tartalom

RFID olvasó: diák rendszer

Creator (Kína) Tech Co., Ltd. | Updated: Feb 02, 2016

A fejlesztés az információs technológia smart kártya bárhol az életben. RFID kártyák és RFID olvasó van fokozatosan helyettesít szokásszerű ügyféltípus IC kártya, válik az új trend az intelligens kártyák terén.
RFID kártyák, RFID és az IC-kártya technológia, sikeres kombinációja miatt megoldani a problémát a forrás-mentes, érintés, ezért, páratlan előnye képest mágneses kártyák és az érintkezés IC-kártya. RFID kártyák, az IC chip antenna, teljesen zárt, a standard PVC kártya, nem kitett alkatrészek okozta. Diák rendszer rádiófrekvenciás azonosítási technológiát részvétel a hallgatói, rekordok és egyéb funkciók segítségével.
Keresztül a roll call mágneses és érintésmentes IC kártya, a tanulók óralátogatási, iratkezelési, időigényes, és hajlamos a beavatkozás és érintkezésmentes látogatottsága iskolarendszer, RFID rádiófrekvenciás azonosítás technológia segítségével a hallgatók jelenléti kezelése kényelmes és időt takaríthat meg. Transzponder és RFID olvasó diák rendszer, transzponder címkék (kártyák), és RFID kártyaolvasó támogatott U2270B RF bázisállomás eszköz és rövidzárlat, MCU és támogató gazdája áramkörök eszköz és periféria illesztő (billentyűzet, LCD óra és soros modul).
Diák részvételével rendszer tervezése a lényege az RFID olvasó, RFID olvasó RF bázisállomás a kulcs, az eszköz, a berendezés a fő adatok moduláció, a továbbító és a RF és adatok demodulációs képessége feladatok.