Termék kategória

CREATOR (KÍNA) TECH CO., LTD.


Tengerentúli értékesítési osztály.


Kapcsolattartó: Ms.Yiko lej


Tel: + 86-755-26710992


Fax: + 86-755-26710105


Mobil: +8613798299145 (24)


E-mail:Sales@China-Creator.com


Office-Add.:6 / F, blokk C3, Nanshan iPark,No.1001 Xueyuan Road, Nanshan District, Shenzhen, Guangdong tartomány, Kína 518072


Gyári másik: 5/F, 8. épület, Zhongyuntai Technology Park, 1 Tangtou Road, közösségi Tangtou, Shiyan Street, Baoan District, Shenzhen, Kína

Haza > Hírek > Tartalom

RFID erő elpusztít: RFID olvasó technológia

Creator (Kína) Tech Co., Ltd. | Updated: Feb 02, 2016

A fejlődés az RFID-olvasók RFID technológia szélesebb körben elterjedt. Azt jelentették, hogy az RFID technológia alkalmazása a hulladék ipari-ben kezdődött, a technológia az első az országban.
Élet kapott szemetet szállítottunk folyamat autójában, az olvasó és a szemetet hordó Shang RFID címke elektronikus berendezés, rendszer is automatikusan gyűjtemény élet szemét forrás- és a szemetet hordó információ és minden hordó belül méteres nagy szemét, a elért automatikusan említett nehéz, és a vezeték nélküli gyűjtemény, és valós idejű feltölt,, is lehet a Közösség egészében minden szemetet hordó az említett nehéz adatok tömeges feldolgozás , feltölteni a szerver vége.
A válogatás folyamat, használ a "Internet +" technológia, épít szemetet, csatornázás járművek, közlekedési állomások, feldolgozó üzemek, az egész folyamat nyomon követése a szemét gyűjtés, szállítás közötti kapcsolatok és a feldolgozás, további higiéniai és aprólékos gazdálkodását előmozdító. Garbage teherautók is azonosítani tudja hogy a szemét, az újrahasznosítható anyagok, hulladék újrahasznosítás elősegítése a forrástól.
RFID technológia alkalmazása a a hulladék ipari, jelentősen felgyorsítva a sebesség és a hatékonyság a hulladék, megkönnyítve az emberek életét.