Termék kategória

CREATOR (KÍNA) TECH CO., LTD.


Tengerentúli értékesítési osztály.


Kapcsolattartó: Ms.Yiko lej


Tel: + 86-755-26710992


Fax: + 86-755-26710105


Mobil: +8613798299145 (24)


E-mail:Sales@China-Creator.com


Office-Add.:6 / F, blokk C3, Nanshan iPark,No.1001 Xueyuan Road, Nanshan District, Shenzhen, Guangdong tartomány, Kína 518072


Gyári másik: 5/F, 8. épület, Zhongyuntai Technology Park, 1 Tangtou Road, közösségi Tangtou, Shiyan Street, Baoan District, Shenzhen, Kína

Haza > Hírek > Tartalom

RFID olvasó: Repülőtéri azonosító rendszer segítségével

Creator (Kína) Tech Co., Ltd. | Updated: Feb 02, 2016

RFID olvasók az életedben, hogy jobb felismeri annak fontosságát, hogy az életedben az RFID-technológia széles körű alkalmazása. RFID-technológia, kombinálva a repülőtéri azonosító rendszer, mi lenne a nem várt hatások?
Auto-clearance ellenőrző rendszer kombinációja rádiófrekvenciás azonosítás és biometrikus belépés és kilépés a két tudományos és technológiai lehetőségek utas. Utasok vámkezelés időpontjában, a rendszer akarat elfog a látogatók biometrikus adatokat, mint egy arckép, és tárolja az olvasási utas Csorba útleveleket, mint a digitális arckép a tulajdonos ugyanabban az időben.
Auto-clearance ellenőrzési rendszer és a bevándorlási hatóságok korábban archivált fotók hordozója, mint a jobb, győződjön meg arról, a végső, az utasok és a Csorba útlevéllel is ugyanaz, és drámaian rövidít-a bevándorlási engedély szükséges időt.
Előtt a légi utas információs rendszerek épül fel a légi utasok után a regisztráció akkor fejeződik be, a valós idejű repülési utasok ugyanabban a személyes adatokat, mint a nevek, születési dátum és más közlekedési, hogy a bevándorlók a rendeltetési ország biztonsági felülvizsgálatok, a vizsgálatokat végző tisztviselők járat érkezését elvégzésére, a mester gyanús utasok vagy kevésbé népszerű objektumok annak érdekében, hogy megakadályozzák a gáton, hogy engedetlen elemek.
RFID azonosítás technológia alkalmazása a repülőtér, repülőtéri ellenőrzési kényelmesebb és hatékonyabb, a hatékonyság és a kényelem javítására utazóknak.