Termék kategória

CREATOR (KÍNA) TECH CO., LTD.


Tengerentúli értékesítési osztály.


Kapcsolattartó: Ms.Yiko lej


Tel: + 86-755-26710992


Fax: + 86-755-26710105


Mobil: +8613798299145 (24)


E-mail:Sales@China-Creator.com


Office-Add.:6 / F, blokk C3, Nanshan iPark,No.1001 Xueyuan Road, Nanshan District, Shenzhen, Guangdong tartomány, Kína 518072


Gyári másik: 5/F, 8. épület, Zhongyuntai Technology Park, 1 Tangtou Road, közösségi Tangtou, Shiyan Street, Baoan District, Shenzhen, Kína

Haza > Hírek > Tartalom

RFID olvasó: Hotel egységes Managementrationalization

Creator (Kína) Tech Co., Ltd. | Updated: Feb 02, 2016

RFID kártya olvasók széles körben használt, így thatmore, és egyre többen kezdtek cél RFIDtechnology a piacon, még a hotel beganusing RFID technológia-hoz nyom és manageemployee munka egyenruhák.

High-End szállodák saját készlet ofcustom egyenruha, mint egyéni, így korlátozott lesz, hajlamos hiányának egyenruhát. Peopletend jönni dolgozni beteg-fittinguniforms, amely nagyban befolyásolja a kép, a szálloda öltözve.

Kis RFID címke minden kabát, póló, nadrág, andother tartozékok. Ha egy munkavállalónak a munkahelyén, ő számolt be, hogy az egységes ManagementDepartment, és kapott egy sor következetes, egységes méretű. -Kód címke oneach darab ruházati volt egységes desktopRFID olvasó, az olvasó a címke azonosító szám issent az adatbázishoz, az adatbázis-azonosító a eachlabel felel meg, és megkapja az Alkalmazottkód-szám.

Amikor egy alkalmazott használja egy egységes amikor arefinished, befejeződik a Department.Where egyenruhák, ahol lehet választani a piecesone, az egyik, a másik egy RFID olvasó olvassa el ruházati címkét, a rendszer akarat, majd sendthem, a szálloda mosoda és vegytisztítás, egységes vissza tohotel egységes kezelését és címkézés minden bábu-ból clothinghas szoftver küldtek vissza a raktárban.

RFID rendszer egységes gazdálkodás javítja, és folyamatok egyszerűsítése.